Перейти до вмісту

Всеукраїнський фізичний конкурс “Левеня-2024”

Всеукраїнський фізичний конкурс “Левеня-2024”

В рамках проведення в ліцеї тижня фізики та астрономії “Наукові перлини” 94 наших учнів та учениць взяли активну участь у Всеукраїнському фізичному конкурсі “Левеня-2024”. Це найактивніша участь серед усіх навчальних закладів Києва! Результати нас також потішили – 16 дипломів з відмінним результатом та 55 дипломів з добрим результатом.

Двоє наших 10-класників Бука Роберт та Ігнатов Михайло показали 2й та 3й абсолютний результат в Україні серед учасників, що змагались за поглибленними завданнями.

Всі учасники були відзначені сертифікатами про здобутки та подаруночками! Вдячні за підготовку дітей та активну залученість у конкурсі вчителів фізики Барабаш людмилу Миколаївну, Чаркіну Наталію Георгіївну та особливо Березовського Андрія Миколайовича, який одночасно ще є координатором конкурсу в місті Київ. Молодці, так тримати!!!

Також хочеться висловити щиросердну вдячність організаторам конкурсу з міста Лева, а особливо Миколі Івановичу Петрунів за цікаві авторські завдання та цілодобову підтримку вчителів та учнів!